Тайна сватба вдигна една от най-известните родни плеймейтки! Дилена Димитрова от

...
Тайна сватба вдигна една от най-известните родни плеймейтки! Дилена Димитрова от
Коментари Харесай

Секси купон на тайната сватба на плеймейтка

Тайна женитба подвигна една от най-известните родни плеймейтки! Дилена Димитрова от Стара Загора, която стана първа подгласничка на Ася Капчикова в състезанието " Мис Плеймейт през 2015 година, реши да се обвърже публично с приятеля си. Изкусителната кокона криеше в загадка, че ще постави брачна халка, само че беше издадена от свои приятелки, които разпространиха фрагменти от сватбата в обществените мрежи.

Най-силно се набива на очи, че Дилена е със мощно изрязана рокля, която разкрива освен дългите й бедра, само че и големите й гърди, които са безусловно на показ пред гостите. Досега се знаеше, че Димитрова едвам събира в пазвата си две гърди с по 500 кубика силикон, само че поради мащаба им може да е правила ново нарастване.

През годините Дилена беше спрягана за държанка на известни български мъже, само че нищо не беше изрично потвърдено, а в този момент е избрала спокойния фамилен живот и верността към обичания си. 

Дни преди сватбата плеймейтката е направила моминско празненство, като съвсем всички девойки на купона наподобяват като извадени от корици на списания. Компанията се е събрала в първокласна къща, а наздравиците с шампанско ca били едно от най-радостните събития на секси купона, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР